K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s jejich ukládáním na vašem zařízení.

NOVINKY

arr3GDPRJsme GDPR ready, čili připraveni. Znamenalo to pro nás strávit x hodin studiem této úžasně čtivé... arr3Doručení do VánocVšichni naši dopravci se budou maximálně snažit o doručení před Vánocemi. Poslední datum, kdy by to... arr3Větrná smršť 29/10/17Klobouk dolů & poklona všem, kteří byli v tom nečase venku a opravovali škody na vedení... arr3Nová firma - 1/10/17Od 1/10 měníme právní formu podnikání z fyzické osoby na s. r. o. Manahau.cz. Mění se také firemní... arr3Odstávka elektřiny 27. a 28.6. 2017Ve dnech 27. a 28.6. budeme postiženi odstávkou elektřiny, a to v rozmezí 8.00 - 18.00 hod. Z tohoto... arr3Dovolená 17/5 - 26/5 2017Od 17. do 26. května bude kompletní osazenstvo Krámku pro děti na dovolené (a taky off-line).... arr31/3/17 Zdražení Koh-I-NoorVe spolupráci s firmou Koh-I-Noor jsme byli nuceni pomoci ČNB v jejích inflačních cílech. Byla by... arr322/2/17 Stávajícím zákazníkům dnes pošleme newsletter s heslem do Klubu :-)arr331/1/17 Předěláváme stránkyZa provozu předěláváme stránky, lehké změny designu bude provázet i těžká změna menu, aby byl e-shop... arr39/12/16 Doručení do VánocDPD slibuje doručení do Vánoc pro objednávky došlé k nám do pátku 16/12 do 11:00. Potom se... arr316/11/16 Vyřizování objednávekObjednávky, které se nashromáždily, vyřizujeme co nejdříve, ovšem kvůli množství to momentálně... arr315/11 - 16/11 Den dopravy zdarmaPoprvé se letos připojujeme k akci Heureky "Den dopravy zdarma". V období od 12:00 15/11 do 12:00... arr33/8 - 14/8 - DOVOLENÁOd 3. do 14. srpna si kompletní osazenstvo Krámku pro děti bere zaslouženou dovolenou. Objednávky... arr31/8/2016 - Tragická událostOd 1. srpna 2016 jsme se stali plátci DPH. Pro nás to sice znamená skokově větší administrativu +... arr31/5/2016 - Úprava cen ZásilkovnyPo dlouhých letech Zásilkovna trochu navýšila ceny.... arr31 % na dobrou věcPomáháme a vy s námi. Chceme podporovat mladé lidi při jejich boji s rakovinou. Udržet si optimismus... arr3Výherkyně soutěžeV soutěži o velké balení pastelek Crayola vyhlášené na FB skupině Crayola v ČR vyhrála Kristýna... arr3Jak nám doručovala DHLS čím vším se musí obchodník potýkat, posuďte sami, aneb jak nám doručovala DHL "expresní" balík s... arr3Věrnostní programSpustili jsme Klub přátel dětského tvoření. Pravidelní zákaznici mohou získat slevy až do výše 5 %.... arr3Doručujeme na SlovenskoDo nabídky přeprav jsme doplnili 3 varianty dopravy na Slovensko, všechny prostřednictvím firmy... arr3Platba platební kartouPrávě jsme spustili on-line platbu platebními kartami prostřednictvím ČS v platební bráně Comgate!... arr3Doprava zdarma při objednávce nad 1.500 KčPři objednávce zboží v hodnotě nad 1500 Kč je doprava zdarma. Doběrečné se platí vždy.... arr3Dárek ke každé objednávce!Chceme se s Vámi podělit o naši radost ze zboží s motivy obrazů Marie Brožové, a proto Vám ke každé... arr3Nový druh dopravy - Zásilkovna.czarr3Obhajoba Pastelky - Marie BrožováUdělali jsme si velkou radost a začali spolupracovat s manželi Brožovými. Ode dneška máme skladem... arr3Nové zboží CrayolaDoplnili jsme zásoby Vašeho oblíbeného Crayola zboží a rozšířili sortiment o Vámi žádané položky,... arr3Naskladnění nových knihDnes jsme naskladnili zásilku oblíbených knížek obrázkového čtení, Obrázkové říkanky 1 a 2 a...

KONTAKTY

Manahau.cz, s. r. o.
tel: +420 604 148 103
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Manahau.cz, s. r. o. se sídlem v Čermné 222, 54377 Čermná, IČ 06395856, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové pod spisovou značkou C40189 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • IP adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů