K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s jejich ukládáním na vašem zařízení.

NOVINKY

arr3Zlevnili jsme pro Vás balíky :-)Takhle krásně před vánočními nákupy nám to vyšlo a máme z toho radost. Podařilo se nám zlevnit... arr3GDPRJsme GDPR ready, čili připraveni. Znamenalo to pro nás strávit x hodin studiem této úžasně čtivé... arr3Doručení do VánocVšichni naši dopravci se budou maximálně snažit o doručení před Vánocemi. Poslední datum, kdy by to... arr3Větrná smršť 29/10/17Klobouk dolů & poklona všem, kteří byli v tom nečase venku a opravovali škody na vedení... arr3Nová firma - 1/10/17Od 1/10 měníme právní formu podnikání z fyzické osoby na s. r. o. Manahau.cz. Mění se také firemní... arr3Odstávka elektřiny 27. a 28.6. 2017Ve dnech 27. a 28.6. budeme postiženi odstávkou elektřiny, a to v rozmezí 8.00 - 18.00 hod. Z tohoto... arr3Dovolená 17/5 - 26/5 2017Od 17. do 26. května bude kompletní osazenstvo Krámku pro děti na dovolené (a taky off-line).... arr31/3/17 Zdražení Koh-I-NoorVe spolupráci s firmou Koh-I-Noor jsme byli nuceni pomoci ČNB v jejích inflačních cílech. Byla by... arr322/2/17 Stávajícím zákazníkům dnes pošleme newsletter s heslem do Klubu :-)arr331/1/17 Předěláváme stránkyZa provozu předěláváme stránky, lehké změny designu bude provázet i těžká změna menu, aby byl e-shop... arr39/12/16 Doručení do VánocDPD slibuje doručení do Vánoc pro objednávky došlé k nám do pátku 16/12 do 11:00. Potom se... arr316/11/16 Vyřizování objednávekObjednávky, které se nashromáždily, vyřizujeme co nejdříve, ovšem kvůli množství to momentálně... arr315/11 - 16/11 Den dopravy zdarmaPoprvé se letos připojujeme k akci Heureky "Den dopravy zdarma". V období od 12:00 15/11 do 12:00... arr33/8 - 14/8 - DOVOLENÁOd 3. do 14. srpna si kompletní osazenstvo Krámku pro děti bere zaslouženou dovolenou. Objednávky... arr31/8/2016 - Tragická událostOd 1. srpna 2016 jsme se stali plátci DPH. Pro nás to sice znamená skokově větší administrativu +... arr31/5/2016 - Úprava cen ZásilkovnyPo dlouhých letech Zásilkovna trochu navýšila ceny.... arr31 % na dobrou věcPomáháme a vy s námi. Chceme podporovat mladé lidi při jejich boji s rakovinou. Udržet si optimismus... arr3Výherkyně soutěžeV soutěži o velké balení pastelek Crayola vyhlášené na FB skupině Crayola v ČR vyhrála Kristýna... arr3Jak nám doručovala DHLS čím vším se musí obchodník potýkat, posuďte sami, aneb jak nám doručovala DHL "expresní" balík s... arr3Věrnostní programSpustili jsme Klub přátel dětského tvoření. Pravidelní zákaznici mohou získat slevy až do výše 5 %.... arr3Doručujeme na SlovenskoDo nabídky přeprav jsme doplnili 3 varianty dopravy na Slovensko, všechny prostřednictvím firmy... arr3Platba platební kartouPrávě jsme spustili on-line platbu platebními kartami prostřednictvím ČS v platební bráně Comgate!... arr3Doprava zdarma při objednávce nad 1.500 KčPři objednávce zboží v hodnotě nad 1500 Kč je doprava zdarma. Doběrečné se platí vždy.... arr3Dárek ke každé objednávce!Chceme se s Vámi podělit o naši radost ze zboží s motivy obrazů Marie Brožové, a proto Vám ke každé... arr3Nový druh dopravy - Zásilkovna.czarr3Obhajoba Pastelky - Marie BrožováUdělali jsme si velkou radost a začali spolupracovat s manželi Brožovými. Ode dneška máme skladem... arr3Nové zboží CrayolaDoplnili jsme zásoby Vašeho oblíbeného Crayola zboží a rozšířili sortiment o Vámi žádané položky,... arr3Naskladnění nových knihDnes jsme naskladnili zásilku oblíbených knížek obrázkového čtení, Obrázkové říkanky 1 a 2 a...

KONTAKTY

Manahau.cz, s. r. o.
tel: +420 604 148 103
napište nám

Ochrana osobních údajů e-shopu kramekprodeti.cz
  1. Společnost Manahau.cz, s. r. o. se sídlem v Čermné 222, 54377 Čermná, IČ 06395856, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové pod spisovou značkou C40189 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Manahau.cz, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice
    • Dopravce DPD, provozovaný společností Direct Parcel Distribution CZ, s. r. o., sídlem Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy
    • Dopravce PPL, provozovaný společností PPL CZ, s. r. o., sídlem K Borovému 99, 251 01 Říčany - Jažlovice
    • Dopravce Zásilkovna, provozovaný společností Zásilkovna, s. r. o., sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha
    • Dopravce ČP, provozovaný společností Česká pošta, s. p., sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha
    • Poskytovatel platební brány, provozované společností ComGate Payments, a. s., sídlem Jankovcova 1596/14a, 170 00 Praha 7
    • Poskytovatel účetního SW Pohoda, provozovaný společností Stormware, s. r. o., sídlem Za Prachárnou 4962/45, 586 01 Jihlava
    • Poskytovatel účeních služeb, provozovaný společností Houdková, s. r. o., sídlem Veselého 141, 541 01 Trutnov
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, přepravních, účetních a bankovních služeb, které však v současné době společnost nevyužívá.

     

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@kramekprodeti.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.kramekprodeti.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby MailChimp, provozované společností The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.